Julkaisubileet

Tästä on kyse

Lämpimät tervetulotoivotukset kaikille tuleville innokkaille lukijoille !

Tämän blogin tarkoituksena on julkaista kalastusraportteja sekä lohen sielunelämää koskevia pohdintoja niin Suomesta kuin muualta maailmalta kaikille kalastuksesta kiinnostuneille. Blogin nimestä huolimatta pääpaino raporteissa on kaikissa vaelluskalalajeissa.

Lähitulevaisuudessa reissumerkintöjä tulee ainakin pohjoisen lohijoilta. Mahdollisuuksien mukaan koitan päivitellä blogiin myös mielenkiintoisia reissumerkintöjä edellisiltä vuosilta. Häveliäisyyssyistä kaikkia paikannimiä ei tässä blogissa tulla kertomaan, koska öiset tappouhkaukset kateellisilta kalamiehiltä eivät kiinnosta. Myöskään kalavaleita täältä ei tule löytymään, pahoittelut siitä. Lohijoet ovat nyt vain yhden blogin päässä, tervetuloa nojatuolimatkalle !

P.S. Kirjolohikin on lohi

Kommentit

  1. Hyviä turinoita Ollilta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hota mukavista kommenteista. Koitetaan taas tänään lisätä uutta raporttia arkistojen kätköistä.

    - Olli

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoisen oloinen blogi! Odotan innolla koko harrastuksen taustalla olevien aiheiden pohdintoja. Lohen ja kalamiehen yhteyden pohdinta on mielestäni tärkeä osa lajia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi,

      Mukava että olette löytäneet blogista mieleistä kerrontaa. Viiltävää analyysiä on luvassa parin viikon päästä, kun kokemus on taas karttunut piirun verran lisää.

      - Olli

      Poista

Lähetä kommentti